McFilmfeestje @ Pathe

< Terug

Zin in een super gaaf feestje? Kies dan voor het McFilmfeestje bij Pathe! Je ontvangt  een diploma en een cadeautje. In de zaal worden er stoelen voor jullie gereserveerd ! Na afloop van de film is het feest nog niet voorbij: bij McDonald's staat er namelijk een tafeltje voor je klaar en gaan jullie genieten van een HappyMeal. Als toetje mag je zelf een ijsje maken en krijgt de jarige een cadeautje.

Reserveren?
Omdat de titels van de films vaak kort van te voren bekend zijn verloopt de reservering voor dit feestje uitsluitend via Pathe Zwolle. Zo ben je het snelst op de hoogte van up-to-date filminformatie. Pathe reserveert vervolgens meteen een tafeltje voor jullie in één van onze restaurants waar het feestje dan weer verder gaat. Klik hier om te reserveren. Vermeld bij het veld opmerkingen dat het om het McDonald's Filmfeestje gaat!

Arrangementen in combinatie met McDonald's
A. Filmfeestje & bezoek McDonald's voor €11,50* (feestje zoals hierboven beschreven).
B. Filmfeestje inclusief drankje, popcorn, snoep en verrassing & bezoek McDonald's voor €16,00*

Volwassen ticketprijs is €11,00 exclusief eten. Een voordeelmenu met fritessaus is extra te reserveren voor €7,10 per persoon. Indien u dit van te voren wilt reserveren, geef dat bij uw reservering aan.   

* Bij een 3D film wordt er altijd €3,00 per persoon extra berekend.

 

Kinderen: € 11,50
Volwassenen: € 11,00
McDonald's Heerde
McDonald's Kampen
McDonald's Zwolle-Centrum
McDonald's Zwolle-Noord
McDonald's Zwolle-Zuid
Pathe Zwolle
2 uur
5 t/m 11 jaar
4 t/m 14
Woensdagmiddag, vrijdagmiddag, zaterdag